torsdag 18. september 2008

Beklager ya'll

Jeg er fullt klar over at det har gaatt en god stund siden forrige innlegg. Dere er sikkert spente paa alltid, men det er bare saa mye paa en gang. Noen studer har bare vaert overveldende; skolen. Det er mye hele tiden. Alle fag er vansekelig (matteboken er 1097 sider, kjempe allright da!), mange folk som kjenner hverandre og et EKSTREMT strengt system. I dag ble jeg kalt til the main office fordi det var mye misforstaalser mellom mange parter. Jeg hadde forandret timeplanen min, og ikke faatt min nye timeplan, men det var tydeligvis forandret i systemet. Da ble jeg ropt opp paa the speaker (alle kan hoere det over skolen.) Jeg fulgte min gamle timeplan, som fortalte meg at jeg hadde fritime, men Sister Cecilia (Nonner, katolsk skole!) mente jeg skulle vaere i studyhall. Det var var naere paa at jeg fikk detention, men heldigvis ordnet det. Om du kommer 2 sekunder for sent til timen faar du detention. Strengt. Det er 45 min timer og TRE minutter i mellom hver time, ikke mye tid nei! Ikke alltid jeg faar tid til aa gaa innom my locker (som jeg faktisk har laert hvordan man aapner, det er et merkelig system.)

Jeg vil ikke paastaa at jeg har faatt venner-venner, men mange er soete mot meg. Spesielt en, Brittany (typiske den dumme jenta i vennegjengen, men HERLIG jente.) det foerste hun sa til meg var "Oh, Maren, we have to make a little groupe and we could go to the mall shopping for a homecoming dress! That would be soooo much fun!!" Og med det soeteste smilet som hun baerer hele tiden. Bare maaten hun sa det faar meg til aa le, for hun er saa skjoenn. Saa denne weekend skal jeg det. Det blir koselig. Hun snakket til vertsmoren min i dag om nummeret mitt. I the hall spurte en annen om nummret mitt pga shoppingen, da saa hun bare "I've got it! We are one step closer. It will be sooo much fuuuuun." Klarer ikke forklare hvordan hun sa det, men veldig blodie-way veldig stolt av at hun har fikset det, utrolig soett. Ellers er det en annen i Homeroomet mitt (der du er det foerste kvarteret, to pledge the alliances to the flag og boenn.) som ser ganske meangirls-looking ut. Typisk den jenta som enten er din beste venn eller din verste fiende. Guttene er hyggelige, noen ser utrolig gamle ut.

Familien maa jeg si at er helt fantastisk. Jeg og vertsmor klikker skikkelig. Hun er utrolig kul og vi har latterkrampe mye av tiden. Digger det. Har selvfoelgelig litt hjemlengsel, men foeler meg saa hjemme og godt tatt vare paa her at jeg depper litt, saa er det over. Tenker mye paa alle der hjemme

12 kommentarer:

Rikke sa...

åååååå, så gøy!:) Satt å smilte under hele innlegget ditt. Tenk at du er i USA, det er så rart liksom. Du vet jo hva jeg pleide å si:P
hahaha..
MAren, legg ut bilder?
Så bra du klikker med moren, det trengs. Men jeg savner deg:)
Shiet, det er sykt strengt! Detention og greier. En helt annen verden. Er det kaldt der? Hvordan er uniformen? hAr du prøvd å ri? Hvordan er hunden? :)
Skriv mer, skriv mer, jeg kan ikke vente. Skal lagre den SPEak greia idag:)
Jeg og Ane var på audition på mandag som var, og det gikk kjempe bra. Ane gråt av glede:) det var så gøy. Så nå er det bare to auditioner igjen, men vi gleder oss.
Ellers har de ikke skjedd noe. Lees og kommenter bloggen min:)
reklame: www.rikkesand.blogspot.com

T sa...

Åh Maren!! Dette høres skikkelig bra ut!! Prøv å få tatt noen bilder snart, jeg er så spent!!

Det høres ut som du har det veldig bra, og det gjør meg glad. Og så heldig du har vært som har fått en familie du klikker med, det er lett å finne en familie du liker- men det er ganske vanskelig å finne en man faktisk klikker med! Ha det gøy på skolen og sånt da :) Du blir sikkert flinkere til å løpe til skapet ditt før du skal til neste time, etter hvert :)

GLAD I DEG OG SAVNER DEG!!! Klem Thea<3

Anonym sa...

Maren, så gøy alt høres ut. Nonner og greier. Jeg er så glad du og hostmom har det bra. Savner deg søta!

Anonym sa...

Hei søs dette høres bra ut! Selvom du glemte å gi meg adressen hit slik at jeg måtte søke på google (men det er jeg god på så fant det:P) Fetth med nonneskole og mye detention da, haha:P Hvordan er uniformen? Sexy vil jeg tro. Fett med mall også, du har jo masse cæsj å bruke :D Shop till u drop baby! Jajaja gleder meg til mer updates;) Love ya<3

Anonym sa...

Hvordan uttaler de Maren der borte? :)

Maren sa...

De sier "Meren" :)
Skal legge ut bilder naar jeg faar tid, men dataen er treg og det er ingen tid, for jeg har saa mye aa gjoere hele tiden. kan prove aa gjoere det naa.

Anonym sa...

ååh, søte superpus! det høres utrolig gøy ut, dritspennende,og litt freakshow! litt skummelt? spesielt detention opplegget, guriland! og så kjempekoselig med britney! jeg hører og ser henne for meg når jeg leser om henne, haha, hun virker kjempesøt, og det er så koselig av henne å invitere deg med på shoppingmall! tenk at de sier shoppingmall, det er SÅ kult. åh, jeg skulle nesten ønske jeg var der med deg! IKKE meng deg med meangirlsene, jeg vil ikke ha en plasticmaren! åh, jeg vil høre mere, mere, mere! jeg skal totally gå inn her på lik linje som jeg sjekker mailen min, hihi!
forresten, speaktingen!på fredag fikk jeg sånn stygt pornovirus på dataen min, så den er klikka. men jeg får SNART en ny fet GUL data! og da skal jeg få speak samme dagen som jeg får dataen, iallefall dagen etter! :)
glad i deg søta! :*

Rikke sa...

Meren<3:)

Anonym sa...

Heiiii søta!! Så bra at du er tatt vel i mot! Best for dem! Haha! Synd med skolesystemet da =/ Men altså detta klarer du fint:) Hihi! Britney hørtes dritkoselig ut =D Du må få tatt noen bilder av alt sammen, så vi kan få en visuell opplevelse av det hele=P hahah! (ja jeg er støgggg) Kos deg masse Maren! I miss u<3

Anonym sa...

Ojojoj:O Hjelpes! hørtes ganske så strengt ut! med nonner og greier... og så raskt detentions!wow.
det er så hyggelig at du har blitt kjent med hun britney og sånn:) så gøy å gå på shopping med dem også.
Jeg blir så glad for at familien er koselig. hvordan er det med hester og sånn?
hehe tenk nå sitter jeg i timen på skolen og hvis det hadde vært ifjor så hadde vi kanskje sittet ved siden av hverandre og pratet om alt mulig tull! litt rart å tenke på! du ligger vel å sover nå du?

SAVNER DEG<3

Anonym sa...

marra marra marra!!!
du er faktisk i USA, jeg har alltid drømt om å dra til USA.
Uansett, så syns jeg det er drittøft av deg at du bestemte deg for det, lykke til videre og håper på mer juicy news over helgen, og et bilde av the homecoming dress!!!
og fra selve the homecoming.
fy flate, det er helt vilt!

enjoy! klemz klemz klemz <3

Anonym sa...

MAREN!
Jeg kan heller ikke tro at du er i USA. det er så rart. det er skikkelig high school opplegg, homecoming, lockers i gangene og høytalere, detention! hvertfall high school! så morsomt. :)også en katolsk skole, med nonner. Så herlig! :D:P

Så bra du har kommet en bra familie. Så utrolig gø. Jeg misunner deg så mye! det høres ut som en konge opplevelse. Men ja, du må ta bilder. :D
skolen her er jo superfun, :P
Så masse å gjøre!

Men dette er jo siste året for meg. Jeg gleder meg til det er over!
det skal bli rart. å være ferdig på skolen, og da er du hjemme, så skal alle dere andre gå et år til på skolen.! :P


Bor du langt unna byen eller?

savner deg.
< 3