lørdag 11. oktober 2008

Halloween

Halloween is coming up. Og jeg skal se ut som henne. Naet. Jeg vet faktisk ikke hva jeg skal vaere enda. For jeg vil ikke vaere skummel, blodig og ekkel. Vurderer en slags witch. Vil egentlig vaere noe soett, som en bie (saa et bie-kostyme, men det skrek "hello, I wanna be sexy") eller et dyr av et slag. Hva synes dere jeg skal gaa for?

Maren.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Djevel-kostyme er alltid en slager;) Du kunne lånt mitt hvis du ikke var så langt unna:P

Anonym sa...

hjelpes! hun var skummel:O
hm... spøkelse? farlig pirat? greskar:P fange? hva med playboykanin, det har jeg sett at noen går med:P vampyr? søkte på google og det kom opp bilde av nesten nakne Adam og Eva... men kanskje ikke det er helt tingen:P
men nå må jeg nesten legge meg... skal tidlig på skolen i morgen vettu;) men hvis jeg kommer på noe mer skal jeg skrive det her:)
<3

dina&andrea sa...

... nude!

eller ... dødsengel.
.. jeg er blank, ville bare kommentere.

:) dina

Anonym sa...

like blank som dina, så jeg sier bare: Hei! :D

Anonym sa...

Hmm jeg er ikke så oppfinnsom av meg.. Motorsagmannen fra motorsagmassakren:D Jenta fra the ring? The grudge kanskje? Ikke vet jeg:D Haha Liker at Halloween er skummelt jeg da:P men hvis du vil være heit såå kan du jo være french maid :) Eller sånn sadobabe! hahah<3

T sa...

Hm.. DET ER VANSKELIG FORDI DET ER SÅ MYE KULT MAN KAN VÆRE!!!!!! Jeg ville vært engel eller fe men det er bare fordi jeg har den perfekte kjolen for det (poof). For man vil jo kanskje være litt fin selvom man er skummel? Eller selvom man er kledd ut?

Nei du. Vær kinky nurse du- ALLTID EN SLAGER.

MEN MAREN. JEG SAVNER DEG JO!

Anonym sa...

lever du maren?